Motivatiebrief logistiek medewerker

Bekijk deze voorbeeld motivatiebrief voor een logistiek medewerker en gebruik het enkel om inspiratie op te doen voor het schrijven van je eigen brief. Het belangrijkste is om toe te lichten waarom je interesse hebt in een bepaalde functie en probeer ze te overtuigen dat jij de logistiek topper bent naar wie ze op zoek zijn. Meer informatie nodig? Bekijk ons stappenplan!


——————

Jeroen de Vries
Hekbootkade 225
7865 TT Amsterdam

Fallon Logistics
Veerstraat 1 5367 KA Zaandam

Amsterdam, 28 Januari 2016

Betreft: sollicitatie logistiek medewerker

Geachte heer, mevrouw,

Graag wil ik middels deze brief solliciteren naar de functie van logistiek medewerker bij Fallon Logistics. Uw advertentie, waarnaar u de link op Twitter heeft geplaatst, spreekt mij erg aan, omdat ik op zoek ben naar een nieuwe uitdaging in een groeiende onderneming.

Ik zal mij eerst kort voorstellen. Ik ben Jeroen de Vries, woonachtig in Amsterdam en sinds vorige week 34 jaar oud. Uw vacature enthousiasmeerde mij direct, vooral omdat ik kansen zie om mijn ervaring en kennis volledig in deze baan te leggen.

Momenteel ben ik werkzaam bij Sanders Logistiek en Distributie. Helaas gaat hier een reorganisatie plaatsvinden, waardoor mijn contract volgende maand niet verlengd kan worden. Dit is dan ook de reden dat ik nu op zoek ben naar een nieuwe uitdaging in een soortgelijke functie.

Uw onderneming spreekt mij vooral aan, omdat het een groeiend bedrijf is waar veel mogelijkheden zich aan het ontwikkelen zijn. Graag zou ik mij met deze mogelijkheden mee ontwikkelen om verder te kunnen groeien in mijn werk, en in mijn persoonlijkheid. Mijn ervaring sluit perfect aan bij de eisen die u stelt aan de kandidaten. Daarom stel ik mij graag beschikbaar voor de functie.

Ik ben ervan overtuigd dat ik de functie van logistiek medewerker bij Fallon Logistics naar volle tevredenheid kan vervullen. Mijn ruime ervaring als logistiek medewerker draagt hieraan bij, maar ook mijn enthousiasme en optimale inzet spelen hierbij zeker een rol. Ik ben iemand die graag de handen uit de mouwen steekt, die doelen altijd weet te behalen en die het maximale uit elke dag haalt. Graag zou ik eens bij u langs komen om mijn sollicitatie toe te lichten.

Met vriendelijke groet,

Jeroen de Vries

Hoe vond je deze brief?