Motivatiebrief chauffeur personenvervoer

Bekijk deze voorbeeld motivatiebrief voor een chauffeur personenvervoer en gebruik het enkel om inspiratie op te doen voor het schrijven van je eigen brief. Het belangrijkste is om toe te lichten waarom je interesse hebt in een bepaalde functie en probeer ze te overtuigen dat jij de top chauffeur bent naar wie ze op zoek zijn. Meer informatie nodig? Bekijk ons stappenplan!

———————

Jeroen de Vries
Hekbootkade 225
7865 TT Amsterdam

Golden Sun Tours
Veerstraat 1 5367 KA Zaandam

Amsterdam, 28 Januari 2016

Betreft: sollicitatie chauffeur personenvervoer

Geachte heer, mevrouw,

Via social media zag ik uw advertentie voorbij komen, waarin u aangeeft op zoek te zijn naar een chauffeur personenvervoer. Graag zou ik willen solliciteren naar deze functie bij Golden Sun Tours. Al vanaf de basisschool wist ik dat ik later de representatieve chauffeur wilde worden die groepen gezellige mensen van A naar B rijdt.

Ik ben Jeroen de Vries, 20 jaar jong en onlangs verhuisd naar Amsterdam. Tot voor kort werkte in Jeans Centre Amsterdam, als verkopend medewerker. Deze baan heb ik na het afronden van mijn Mbo-opleiding genomen om te kunnen sparen voor mijn rijbewijs.

Ik heb het goed naar mijn zin gehad als verkoopmedewerker. Het publiek in de winkel is relatief jong en het spontane contact spreekt mij erg aan. Toch wist ik van begin af aan al dat het geen werk voor altijd zou zijn, omdat ik de ambitie had om chauffeur personenvervoer te worden. In mijn tijd bij het Jeans Centre Amsterdam heb ik niet alleen mijn rijbewijs B behaald, maar vervolgens ook rijbewijs D. Onlangs heb ik ook mijn taxipas mogen toevoegen aan de collectie.

Nu ik de alles in mijn bezit heb wat nodig is om chauffeur personenvervoer te mogen worden, wil ik er ook alles aan doen om deze functie zo snel mogelijk te bekleden binnen een leuk bedrijf. Golden Sun Tours is het jonge bedrijf dat mij hierin aanspreekt. U rijdt met mooie voertuigen, uw chauffeurs zien er representatief en vriendelijk uit en u verzorgt zowel korte als lange ritten en tours. Hier kan ik mij uitstekend in vinden.

Meer dan tien jaar lang heb ik alleen maar kunnen dromen van een baan als chauffeur personenvervoer. Nu ik er daadwerkelijk klaar voor ben kan ik niet wachten om te beginnen. Ik bezit uitstekende sociale vaardigheden, ben klantvriendelijk, rij verantwoordelijk en heb een open en representatieve uitstraling. Ik pas mij gemakkelijk aan een gezelschap aan en zet mij graag in om het anderen naar de zin te maken. Ik hoop dat u mij de kans biedt om mijn droom binnen uw onderneming uit te laten komen. Uiteraard kom ik graag langs voor een sollicitatiegesprek.

Met vriendelijke groet,

Jeroen de Vries

Hoe vond je deze brief?